Δήλωση του Πάκο Ερέρα - Τελευταία Νέα - News...

07/11/18

Με αφορμή δημοσιεύματα και σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Πάκο Ερέρα, θέλησε –μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας- να κάνει την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση:

«Τώρα μιλάω εγώ, απευθείας. Μέχρι τώρα ό,τι έχει γραφτεί είναι από τρίτους. Όχι απευθείας από εμένα.

Έχουν γραφτεί ανακρίβειες. Δηλώνω, λοιπόν, ότι ήμουν πολύ χαρούμενος στον ΑΡΗ. Έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό απ’ όλη την οικογένεια της ομάδας και αυτό είναι αμοιβαίο. Ο ΑΡΗΣ είχε εξαιρετική συμπεριφορά απέναντί μου.

Ήξερα πολύ καλά για το μέγεθος του ΑΡΗ πριν ακόμη έρθω και ότι ανήκει στα κορυφαία club της Ελλάδας.

Επίσης, ποτέ δεν έχω πει κάτι για οικονομικά προβλήματα. Ποτέ. Είναι ψέματα.

Θέλω, επίσης, να πω ότι στον ΑΡΗ γνώρισα τους καλύτερους οπαδούς, που συνάντησα ποτέ στην καριέρα μου. Είμαι πολύ περήφανος, που δούλεψα σε αυτή την ομάδα.

Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια, χωρίς κανέναν τρίτο στη μέση.

Θέλω, επίσης, να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμη. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες και δημοσιεύματα για τη συνεργασία μου με τον πρόεδρο και τον κ. Διαμαντόπουλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές. Ειδικότερα με τον κ. Διαμαντόπουλο που είχαμε καθημερινή επαφή, η συνεργασία μας ήταν άριστη. Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι θα παραμείνω για πάντα φίλος του ΑΡΗ. Πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση του club.

Από καρδιάς εύχομαι στον ΑΡΗ νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να πετύχει τους στόχους του».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok