ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΩΝ...

Ανακοίνωση Συνεργασίας - Excellent Luxury Car and Bus Services

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία «Excellent Luxury Car and Bus Services». Η “Excellent” με τα καινούρια πολυτελή λεωφορεία της προσφέρει στο μέγιστο βαθμό ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση στις οδικές πτήσεις της “ομάδας της καρδιάς μας”.

Συνεργασία ΠΑΕ ΑΡΗΣ - «Asteris Engravings»

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους μας τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρία «Asteris Engravings» ως Αποκλειστικός Συνεργάτης Κατασκευής & Εμπορίας των Επίσημων Προϊόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην κατηγορία της «Χάραξης». Τις επόμενες μέρες θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και τα σημεία πώλησης που θα διατίθενται...

Ο Mr. Pengu, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είναι… Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι η επόμενη πόλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Mr. Pengu, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

«Είμαστε χαρούμενοι σαν εταιρεία που ο επόμενος μας σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, μια πόλη που αγαπάει πολύ την τεχνολογία…»

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλη την πόλη.

Ανακοίνωση Συνεργασίας - Μαλαματίνα

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ανακοίνωση Συνεργασίας - Condito

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία Condito ΑΕΒΕ, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok