Στο Μόλντε της Νορβηγίας η αποστολή του ΑΡΗ -...

07/08/19

Στο Μόλντε της Νορβηγίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Molde FK (08/08, 20:00, ώρα Ελλάδας), στο Molde Stadion («Aker Stadion»), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο Όσλο και διανυκτέρευσαν, σήμερα θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι (θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.).

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα νωρίτερα (19:30) θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Σάββα Παντελίδη κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στην αίθουσα Τύπου του «Aker Stadion».

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας, που θα έρθει στο Μόλντε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων (15 ευρώ) για το παιχνίδι με την Molde FK θα γίνει αύριο, Πέμπτη, από τις 9:30 έως τις 12:00 από το «Scandic Alexandra Hotel» στο Μόλντε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok