Παράσταση για ένα ρόλο (4-0) - Τελευταία Νέα ...

19/12/19

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΑΡΗΣ τη σημερινή αναμέτρηση με το Βόλο Ν.Π.Σ. (4-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες.

Η ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι Μπράουν Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Ο Ιντέγε βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα στο 12’ και στο 24’ με ισάριθμα πλασέ (2-0), ενώ ο Πορτογάλος διεθνής «χτύπησε» στο 28’ από το σημείο του πέναλτι και στο 61’ με σουτ (4-0).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Φραν Βέλεθ (66’ Αμπού Μπα), Δεληζήσης, Λούκας Σάσα (67’ Μπακούτσης), Τόνσο, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.: Γκαραβέλης, Φεράρι, Βιγιάρες (73’ Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Αουγκούστο, Μπαλογιάννης, Τόρες (65’ Λύρατζης), Μουνίθ (69’ Κυζιρίδης), Τσαούσης, Μάντζης.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok