Ο «νόμος» του ΑΡΗ στο ντέρμπι (4-2) - Τελευτα...

04/01/20

Τι ποδαρικό και τι αποτελεσματικότητα για την ομάδα μας! Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στη νέα χρονιά ο ΑΡΗΣ, που επιβλήθηκε δίκαια με 4-2 του Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σ’ ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έγινε η νύχτα-μέρα τόσο κατά την είσοδο των δύο ομάδων όσο και στη διάρκεια του ματς.

Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σφιντέρσκι στο 10’ (0-1), με την συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου, αντέδρασε άμεσα και έφερε το σκορ στα ίσα στο 16’ με σουτ του Ντάνιελ Λάρσον (1-1).

Στο 40’ ο ΑΡΗΣ έκανε την ανατροπή με την κεφαλιά του Φραν Βέλεθ, μετά από σέντρα του Μιχάι Κόρχουτ (2-1).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Λίτσεϊ Ρόουζ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Ματίγια, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 70’ ήταν η σειρά του Λούκας Σάσα να χριστεί σκόρερ με σουτ, μετά από ασίστ του Γιάννη Φετφατζίδη (4-1), βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 77’ ο Λέο Μάτος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Φραν Βέλεθ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (90’+1’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (89’ Αμπού Μπα), Λάρσον (65’ Ντουρμισάι), Ιντέγε.

Π.Α.Ο.Κ.: Ζίφκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκανσον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός (62’ Μπίσεσβαρ), Βιερίνια (75’ Αουγκούστο), Πέλκας, Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok