Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου (2-1) - Τελευ...

14/01/20

Με δεύτερη νίκη, μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στη θρακική πόλη, ο ΑΡΗΣ προκρίθηκε δίκαια στους «8» του Κυπέλλου, κερδίζοντας και στη ρεβάνς με 2-1 την Ξάνθη.

Στην αποψινή αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα μας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν καλύτερη και ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εκτός από τα δύο γκολ, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες τόσο στο α’ όσο και στο β’ μέρος, ενώ στο 84’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε αρχικά στο χέρι του Μαλεζά και στην εξέλιξη της φάσης στο χέρι του Λισγάρα.

Ακόμη ο διαιτητής ελέγχεται και για τη φάση του 90’ όταν δεν έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα στον Τζουρίτσκοβιτς, ο οποίος πάτησε τον Χαβιέ Ματίγια.

Τα δύο γκολ που «σφράγισαν» την πρόκριση του ΑΡΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου πέτυχαν οι Λούκας Σάσα (42’) με σουτ και Μπράουν Ιντέγε (59’) με πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 20’ με τον Φοσέ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ (88’ Μπακούτσης), Κόρχουτ, Φραν Βέλεθ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Μανσίνι (76’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε (64’ Ντιγκινί).

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Καμαρά, Μπαριέντος (57’ Μπαξεβανίδης), Φασίδης (70’ Εντουάρντο), Μαλεζάς, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Τέρκι, Λισγάρας, Κασάδο, Φοσέ (64’ Φάμπιο).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok