Διπλή προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια με ομίχλη - Τ...

 

 

15/08/20

Με διπλή προπόνηση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (τόσο η πρωινή όσο και η απογευματινή προπόνηση διεξήχθησαν με ομίχλη) συνεχίστηκε σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δούλεψαν σε πρόγραμμα με ασκήσεις πρόληψης και ενδυνάμωσης, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, καθώς και τελειώματα, ενώ το απόγευμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Καινούργια πρόσωπα στις σημερινές προπονήσεις ήταν οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκανέα, οι οποίοι έφτασαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής στη χθεσινή προπόνηση, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (προπόνηση πρωί και απόγευμα).

* Τη σημερινή απογευματινή προπόνηση παρακολούθησε ο Υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok