«Θέλει προσοχή η ουκρανική ομάδα» - Τελευταία...

01/09/20

Ο προπονητής της ομάδας μας, Michael Oenning, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.com.gr):

«Η κλήρωση ήταν καλή για εμάς υπό την έννοια ότι παίζουμε στην έδρα μας. Είναι θετικό το ότι ξεκινάμε την παρουσία μας στο Europa League από το γήπεδό μας, όχι μόνο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί με όσα συμβαίνουν, λόγω του κορωνοϊού, αποφύγαμε κάποιο ταξίδι. Νιώθουμε, λοιπόν, ασφαλείς από αυτήν την άποψη κι αυτό είναι σημαντικό.

Από την άλλη, δεν είναι μια εύκολη κλήρωση. Είναι δύσκολη γιατί δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την αντίπαλό μας. Αυτό πρέπει να μας κρατάει σε εγρήγορση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την μελέτη της ουκρανικής ομάδας και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα φροντίσουμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις αγωνιστικές δυνατότητές της. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα είμαστε έτοιμοι το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση.

Νιώθουμε περήφανοι που συμμετέχουμε στο Europa League. Θα θέλαμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας γιατί θα μας έδιναν μεγάλη ώθηση.

Στόχος μας είναι να μείνουμε στη διοργάνωση για πολύ καιρό και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Εύχομαι να το απολαύσουμε».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok