Παλικαρίσια ισοπαλία στο Περιστέρι (2-2) - Τε...

05/12/20

Κατάθεση ψυχής από την ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο ΑΡΗΣ, που έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Ατρόμητο κατάφερε, με παίκτη λιγότερο, να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, φεύγοντας με το 2-2 από το αθηναϊκό γήπεδο, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι και χωρίς ευκαιρίες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ των Μανούσου στο 37’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και Μουνίθ στο 51’ με σουτ.

Η απάντηση από πλευράς ΑΡΗ ήρθε στο 61’ με σουτ του Έργκους Κάτσε (1-2) και στο 81’ με πλάσε του Λούκας Σάσα (2-2), μετά από συνδυασμένη προσπάθεια, αποκαθιστώντας την τάξη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρόουζ (37’, δεύτερη κίτρινη κάρτα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72’ Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86’ Σάλομον), Μουνίθ (72’ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86’ Μάτις), Μανούσος (72’ Κωτσόπουλος).

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Γκάνεα (59’ Κάτσε), Ρόουζ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (42’ Μπεναλουάν), Ματέο Γκαρσία (59’ Σαντέ Σίλβα), Μπερτόγλιο (75’ Κριστιάν Λόπεθ), Μάνος (75' Μαντσίνι).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok