Τα νέα της σημερινής προπόνησης - Τελευταία Ν...

10/11/16

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Οι Ράφικ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα, που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη μετά το πέρας και της χθεσινής επιπλέον άδειας που είχαν για προσωπικούς λόγους, δεν ακολούθησαν το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα για διαφορετικό λόγο.

Ο μεν Τζεμπούρ, που εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας Βαγγέλη Πανταζή, έχει μια κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού, «σουβενίρ» από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με Αιγινιακό. Ο 32χρονος διεθνής Αλγερινός επιθετικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την ερχόμενη Δευτέρα (14/11) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Ο δε Μπουγκέρα υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Ο 34χρονος διεθνής Αλγερινός αμυντικός θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει.

Σε ό,τι αφορά τον Μανώλη Τζανακάκη (προέρχεται από θλάση β’ βαθμού στο δικέφαλο), ο 24χρονος μεσοαμυντικός ανέβασε σήμερα ακόμη περισσότερο το ρυθμό και έχει αρχίσει πλέον να ακολουθεί μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok