Κρίμα κι άδικο… - Τελευταία Νέα - News...

04/03/21

Την πικρία του αποκλεισμού γεύτηκε ο ΑΡΗΣ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα μας, η οποία παρουσιάστηκε καλά «διαβασμένη», στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον έλεγχο και σε πολύ λίγες περιπτώσεις απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Ένα γκολ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 54’ έφερε τον ΑΡΗ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού (1-0).

Όμως στο 87’ ήρθε το σοκ της ισοφάρισης με τον Μπουχαλάκη, που αιφνιδίασε τον Χουλιάν Κουέστα κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, χάνοντας με τον άδοξο αυτό τρόπο η ομάδα μας την πρόκριση μέσα από τα χέρια της. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γκιλ Πάβελ (Πολωνίας)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα (85’ Μπεναλουάν), Μαντσίνι (75’ Σαντέ Σίλβα), Μπερτόγλιο (68’ Μπρούνο Φελίπε), Μάνος (75’ Κάτσε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Μπα (76’ Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (66’ Εμβιλά), Ραντζέλοβιτς (66’ Φορτούνης), Μασούρας (66’ Μπρούμα), Κάιπερς (76’ Ελ Αραμπί), Χασάν.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok