Δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη - Τελευταία Νέα -...

17/05/21

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Στην πιο δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας, είμαι ευτυχής γιατί ο ΑΡΗΣ πέτυχε την καλύτερη πορεία της σύγχρονης ιστορίας του, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Κάνοντας, σήμερα, τον απολογισμό της χρονιάς, θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας, στο επιτελείο του και φυσικά, πάνω απ’ όλα, στους ποδοσφαιριστές μας. Τους αξίζουν όλα τα "μπράβο" γιατί μετά από 40 χρόνια οδήγησαν ξανά την ομάδα μας στην 3η θέση.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό που με ικανοποιεί. Το ίδιο και περισσότερο, αν θέλετε, χαίρομαι που φέτος ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλης της φίλαθλης Ελλάδας με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και από δικά μας λάθη στα play off χάσαμε τη 2η θέση. Όπως από δικά μας λάθη δεν φτάσαμε φέτος στον τελικό του Κυπέλλου, που ήταν στόχος μας.

Αυτό, όμως, δεν ακυρώνει σε τίποτα τα φετινά μας επιτεύγματα, αφού δεν πρέπει να αγνοούμε πως, πέρα από την 3η θέση, ο ΑΡΗΣ έσπασε φέτος και πολλά ρεκόρ.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ κατέκτησε -και- φέτος πανάξια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει ότι υποστηρίζουμε με συνέπεια το πλάνο που θέσαμε προ τριετίας. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Κάθε χρόνο βάζουμε και ένα λιθαράκι. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί στόχος μου είναι η ομάδα να παραμείνει εδώ που έφτασε και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Να είστε σίγουροι ότι το όραμα που έχω για τον ΑΡΗ δεν εκπληρώθηκε ακόμη. Θέλω να φέρουμε έναν τίτλο στον Σύλλογο και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε.

Η φετινή σεζόν μας έκανε ακόμη πιο σοφούς. Κι ακόμη πιο δυνατούς. Διότι, δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησαν να πλήξουν εμένα προσωπικά και την ομάδα, προκειμένου να μας λυγίσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως. Πέτυχαν το αντίθετο. Μας συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο και το έχω ξαναπεί πως ο ΑΡΗΣ ενωμένος δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αυτό αποδείχτηκε.

Εκείνο που με στενοχώρησε περισσότερο ήταν που ο κόσμος μας δεν μπόρεσε να χαρεί φέτος από κοντά όλα όσα πετύχαμε. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μαζί τα καταφέραμε. Κάθε Κυριακή τους νιώθαμε δίπλα μας.

Με την ελπίδα ότι σύντομα θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία, τους περιμένω τη νέα χρονιά στο "σπίτι" μας για να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ σε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες…»

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok