Ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Τελευταία Νέα - ...

15/11/22

Εβδομάδα αποφόρτισης είναι αυτή που διανύουμε για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (22/11), ενώ στο διάστημα, μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η προετοιμασία της ομάδας μας θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα έχουν οι Νικολάς Ενκουλού (με την εθνική Καμερούν στο Μουντιάλ), Γιακούμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας) και Πίτερ Ετέμπο (εθνική Νιγηρίας).

Οι Σαλέμ Εμπακατά και Μόουζες Οντουμπάτζιο, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα, υποβλήθηκαν σε πετυχημένη επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη.

Στον Εμπακατά έγινε καθαρισμός στον έξω μηνίσκο, ενώ στον Οντουμπάτζιο καθαρισμός υμενίτιδας στο γόνατο (αμφότεροι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και σταδιακά θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων).

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok