Στην τελική ευθεία για το φιλικό με την Μακάμ...

01/12/22

Στους ρυθμούς του διεθνούς φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα κινείται η ομάδα μας, που συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της.

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδι τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης), ενώ η αυριανή προπόνηση (02/12) είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες (έβγαλε τα ράμματα, μετά την επέμβαση που έγινε για αφαίρεσης λιπώματος) ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα έσοδα του φιλικού αγώνα της Κυριακής (04/12, 18:30) θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

* Η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok