Η αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Βόλου -...

20/01/23

Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα, όσο και σημαντικά. Πρώτα, αύριο, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου (21/01, 20:00) για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (25/01) με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (19:30).

Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει.

Ομάδα και κόσμος πρέπει να... παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα...

Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»!

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης. 

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Dabo, Nkoulou (τραυματίες), Luis Palma (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), Kamara, Camacho (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok