Αγάπη και στήριξη σε παιδιά - Τελευταία Νέα -...

09/12/22

Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας δείχνει την ευαισθησία της προς τα παιδιά και δίνει «παρών» στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης, μέσω του Charity Idols και της SuperLeague.

Στα Κεντρικά της διοργανώτριας αρχής, κατά τη διάρκεια θεσμικής συνάντησης (οι υπεύθυνοι γραφείων Τύπου και οι Διευθυντές Επικοινωνίας όλων των ομάδων της SuperLeague), παρουσιάστηκαν όλες οι επίσημες εμφανίσεις, υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας, οι οποίες θα διατεθούν προς δημοπρασία μέσω του CharityIdols, το διάστημα των εορτών.

Στις φετινές φιλανθρωπικές δράσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Η αγωνιστική φανέλα του Ζερβίνιο, η οποία περιέχει υπογραφές από ολόκληρη την ομάδα και τον προπονητή, θα διατεθεί στην Charity Idols για δημοπρασία, με σκοπό τα κονδύλια που θα συγκεντρωθούν από την φανέλα να παραχωρηθούν στην Ασπασία, την Μυρτώ, τον Άγγελο και τον Γιώργο.

Εντούτοις, η ομάδα του ΑΡΗ συμβάλλει πολλά χρόνια στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Charity Idols και έχει προσφέρει χείρα βοηθείας σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Μερικοί εκ των οποίων είναι περήφανοι υποστηρικτές μας.

  • Γιώργος Ιωαννίδης : Ο Γιώργος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του (delivery) και έκτοτε βρίσκεται καθηλωμένος σε κρεβάτι. Οι θεραπείες που του επιβλήθηκαν, υπέρβαιναν τις οικονομικές του ιδιότητες. Η ομάδα του ΑΡΗ, μέσω του Charity Idols, ήταν μια από τους υποστηρικτές του, για την επίτευξη συγκέντρωσης πόρων, για την θεραπεία του.
  • Σπύρος Δράγκας : Ο Σπύρος Δράγκας, δίνει τον δικό του αγώνα με μία σπάνια πάθηση που έχει στα μάτια και διαγνώσθηκε όταν ήταν 8 μηνών. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, συνέβαλε, στην μάχη που δίνει για την υγεία του.
  • "ΜΕΛΙΣΣΑ" Ορφανοτροφείο Θηλέων.
  • Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ"
  • "ΦΛΟΓΑ" Σύλλογος Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια

Τι είναι το Charity Idols

Ο Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων (CharityIdols) ιδρύθηκε από τον Γιώργο Κυριαζή. Βρίσκεται στα Χανιά στην οδό Τζανακάκη 40-42 στον 1ο όροφο.

Είναι μια «παρέα» με κοινωνικές ευαισθησίες. Με κίνητρο την κοινωνική ευαισθησία και εφαρμόζοντας της αρχές της αλληλεγγύης , ανατρέξαν σε μία πρωτότυπη ιδέα για την συγκέντρωση πόρων, προκειμένου να βοηθήσουν και να στηρίξουν ιδρύματα που παράγουν κοινωνικό έργο.

Ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη, είναι η συλλογή αθλητικών αναμνηστικών, προσωπικά αντικείμενα επωνύμων καθώς και άυλες δημοπρασίες, με σκοπό την δημοπράτηση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο δυνατόν περισσότερα κονδύλια για όσο δυνατόν περισσότερα κοινωνικά ιδρύματα και συνανθρώπους μας.

Στόχος τους δεν είναι μόνο η συγκέντρωση πόρων για τα ιδρύματα, ωστόσο και η έμπνευση της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς τον άνθρωπο.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok