Αύριο η αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό -...

31/03/23

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική), στην οποία συμμετείχαν οι Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού (ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη).

* Τα νέα για τον Λούκας Ρουπ, δυστυχώς, δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος μέσος, που βρίσκεται στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό, ο τελευταίος του συνέστησε, μετά από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok