Η πρώτη ARIS SPONSORS’ DAY - Τελευταία Νέα - ...

06/05/23

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης την πρώτη ARIS SPONSORS’ DAY στο εστιατόριο «O kipos» του Regency Casino Thessaloniki, Επίσημου Υποστηρικτή της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι Στρατηγικοί Συνεργάτες μας, τους οποίους η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαρίστησε, δια στόματος του Γενικού Διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου, για την υποστήριξή τους τα τελευταία χρόνια.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τη σεζόν, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσέλκυσε τους περισσότερους χορηγούς-υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια, όπως μνημόνευσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Στύλας Κωνσταντίνος.

Επίσης έγινε αναφορά στον ρόλο των social media, καθώς και στη στρατηγική ποδοσφαιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ.  

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της βραδιάς να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που στέκονται αρωγοί του ΑΡΗ και, μεταξύ άλλων, να συζητήσουν για τις νέες προκλήσεις των εποχών γύρω από το ποδόσφαιρο και την αναγκαιότητα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και συνέργειες.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής, Robert Palikuca και ο εκ των αρχηγών, Jakub Brabec.

Η πρώτη ARIS SPONSORS’ DAY είναι γεγονός και στέφθηκε από επιτυχία.

Όλοι μαζί περάσαμε μια ωραία… κιτρινόμαυρη βραδιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοια εποχή. Μαζί –και– με τους νέους χορηγούς μας…

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok