Δήλωση του Robert Palikuca - Τελευταία Νέα - ...

15/06/23

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Robert Palikuca, έκανε την παρακάτω δήλωση στο arisfc.com.gr:

«Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το διάστημα της διακοπής και να επιστρέψουν ανανεωμένοι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν ικανοποιητικές και σήμερα ξεκίνησε η δουλειά για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια τους φίλους μας στη Μακάμπι Χάιφα. Εκτός αυτού, στο διάστημα της παραμονής μας εκεί, θα ξεκινήσει το team building της ομάδας. Τα καλά αποδυτήρια μιας ομάδας αποτελούν τη βάση μιας πετυχημένης  χρονιάς και προσωπικά θα φροντίσω γι’ αυτό.

Στις αρχές Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Μπάνσκο και θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό παιχνίδι τους επίσης φίλους μας στην Μπότεφ στο καινούργιο της στάδιο. Πραγματικά περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το φιλικό λόγω και των σχέσεων που έχουμε με τη βουλγάρικη ομάδα. Ξέρουμε τι σημαίνει και για τους φιλάθλους των δύο ομάδων αυτό το φιλικό.

Μετά και την επιστροφή από τη Βουλγαρία θα δώσουμε, πιθανότατα, δύο φιλικά παιχνίδια στη έδρα μας με αντιπάλους που θα μας βάλουν σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ενόψει των υποχρεώσεών μας στο Europa Conference League.

Έχουμε νέο Team Manager, τον Γιώργο Γκουγκουλιά. Έναν πρώην παίκτη του ΑΡΗ, που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο στο νέο του ρόλο. Στις φλέβες του ρέει κίτρινο αίμα και θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα. Έχω τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε προχωρήσει μέχρι τώρα στην πώληση του Μαζικού. Έχουμε προτάσεις για άλλους τρεις παίκτες και τις επόμενες μέρες θα φανεί τι θα γίνει.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, προχωράμε βάσει του πλάνου μας. Μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το Ισραήλ περιμένουμε να έρθουν τρεις νέοι παίκτες με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει. Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα ολοκληρώσουμε άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές και οι παίκτες αυτοί θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν μετά την επιστροφή μας από το Ισραήλ.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα διότι δεν το κάνω ποτέ αν πρώτα δεν στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και… ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok