Αύριο η αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπ...

01/09/23

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις).

Ο Χουλιάν Κουέστα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία.

Πρεμιέρα για την ομάδα Κ19

Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (02/09), την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στις 11:00, στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος «Παύλος Καϊμτζίδης», στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok