Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης - Τελευταία Νέα...

12/09/23

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (17/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδι μετάβασης, καθώς και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, παρόλο που έχει ανεβάσει ρυθμό, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

* Σήμερα το απόγευμα (18:30) σύσσωμη η ομάδα μας θα επισκεφτεί το περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωριστούν από κοντά με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok