Τα νέα της σημερινής προπόνησης - Τελευταία Ν...

07/11/23

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση, ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις δύναμης κορμού και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ). 

Ο Κίκε Σαβέριο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φράνκο Φεράρι ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (την Πέμπτη θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11, 20:00), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». 

* Ο Birger Verstraete, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. (13η Αγωνιστική). 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok