Γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κλεάνθης Βικελίδης...

22/12/23

Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΗ, συνεργαζόμενες Ακαδημίες από το δίκτυο ARIS SOCCER SCHOOLS και τη Χ.Α.Ν.Θ. διοργάνωσαν αγώνες ποδοσφαίρου.

Οι αγώνες, όπως προαναφέραμε, έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης και στους οποίους συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών (οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 σε αριθμό).

Σε μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, εκτός από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας, το «παρών» έδωσαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Χ.Α.Ν.Θ., ο Άρης Κασσανδρείας και ο Κισσός Χορτιάτη, αμφότερες συνεργαζόμενες Ακαδημίες από το δίκτυο ARIS SOCCER SCHOOLS, καθώς και οι «Τηλέμαχοι» Αλεξάνδρειας.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, στη σημερινή γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κλεάνθης Βικελίδης υπήρχαν διαγωνισμοί, δώρα και διάφορες εκπλήξεις, ενώ έγινε και ομιλία από εκπροσώπους της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» με θέμα: «Η αλλαγή οπαδικής κουλτούρα στην Ελλάδα».  

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok