Η προπόνηση της 25ης Μαρτίου - Τελευταία Νέα ...

25/03/25

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (29/03, 19:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στην προπόνηση της 25ης Μαρτίου, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ο Μάρτιν Φρίντεκ έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Πιονέ Σίστο, από την πλευρά τους, συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης), το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις ταχυδύναμης, rondo game και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok