Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (13/04, 19:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Στην προπόνηση της Τετάρτης, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση με μπάλα, rondo game, ασκήσεις ταχυδύναμης και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον εξειδικευμένο σε κατασκευές και συντήρηση γηπέδων, Γιώργο Δάτσικα.
Ο κ. Δάτσικας, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίες εταιρίες κατασκευής και συντήρησης γηπέδων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναλαμβάνει επικεφαλής της ομάδας συντήρησης του Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς και των γηπέδων στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.