Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης - Τελευταία ...

28/08/26

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (30/08, 19:30).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε νευρομυϊκή ενεργοποίηση, τακτικό παιχνίδι σε όλη τη φάση του αγώνα και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης. 

Πρεμιέρα για την ομάδα Κ19

Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/08) την αντίστοιχη ομάδα του Ο.Φ.Η., στις 15:30, στο Δημοτικό γήπεδο Λακκώματος «Αβραάμ Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok