Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία - Τελευ...

29/07/17

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας, στην τοποθεσία Αγ. Παύλος του Βερμίου, σε υψόμετρο 1350μ.

Η αποστολή της ομάδας μας, που θα διαμείνει στο Naoussa Mountain Resort, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (31/07) και θα επιστρέψει στη βάση της στις 14 Αυγούστου.

Φιλικό για ιερό σκοπό

Για την Κυριακή 27 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα για ιερό σκοπό. Ο ΑΡΗΣ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την ομώνυμη τοπική ομάδα στις 20:00. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον 12χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος αγωνίζεται στο προπαιδικό τμήμα των Τρικάλων και είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

* Για το Σάββατο 12 Αυγούστου κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok