Η προπόνηση της Παρασκευής στο Βέρμιο - Τελευ...

04/08/17

Με διπλή προπόνηση στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας (πρωί) και στο γήπεδο του Αγ. Παύλου (απόγευμα) συνεχίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (5η μέρα).

Η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με την προσθήκη δύο ονομάτων στο ιατρικό δελτίο της ομάδας μας.

Πρόκειται για τους Γιόνε Πίντο και Γιάννη Πασσά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός –λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης- τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε, ενώ ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός υπέστη διάστεμμα α’ βαθμού στον αστράγαλο (η κατάσταση του τελευταίου δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία). Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εξεταστούν αύριο το πρωί από το γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή.

Ακόμη στις σημερινές προπονήσεις δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση (ανέβασε πυρετό).  

Αύριο, Σάββατο, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (η πρωινή προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, ενώ η απογευματινή στο γήπεδο του Αγ. Παύλου), ενώ για την Κυριακή –όπως είναι γνωστό- έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τη Βέροια στο γήπεδο του Αγ. Παύλου στο Βέρμιο (18:00).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok