Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης - Τελευτα...

22/08/17

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου (θλάση β’ βαθμού), από την πλευρά του, συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Επέκταση χορηγικής συνεργασίας για τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Λαζαρίδη, ο οποίος και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο μεγάλος χορηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ομάδες U-19 και U-17).

Η εταιρεία του κ. Λαζαρίδη «Kurier-und Zustelldienst Glouftsi GmbH», που εδρεύει στο Wiesbaden της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και της διανομής, θα διαφημίζεται και τη νέα χρονιά στη φανέλα των ομάδων U-19 και U-17. 

«Είμαι χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μας με τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο χορηγικό κομμάτι. Από την προηγούμενη σεζόν ξεκινήσαμε μια πολύ καλή συνεργασία, η οποία ευελπιστώ να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Γιώργος Λαζαρίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok