Συνέντευξη Τύπου του Παύλου Μυροφορίδη - Τελε...

04/10/17

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Παύλος Μυροφορίδης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις 14:00.

Θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο ο Βαλεριάνος

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος είναι το νέο όνομα, που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο. Ο 25χρονος αριστερός μπακ της ομάδας μας στη διάρκεια της προπόνησης υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο Βαλεριάνος, που ήδη ξεκίνησε φυσιοθεραπείες και έκανε ένεση αυξητικών παραγόντων (PRP) για ταχύτερη επούλωση της θλάσης, σύμφωνα με τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται ότι θα μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και μετά, οι Αντώνης Καπνίδης, Μπάμπης Παυλίδης, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρης Ανάκογλου συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Στον αντίποδα, οι Μανώλης Τζανακάκης και Ούγκο Σόουζα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok