Πρωινή προπόνηση σήμερα, ρεπό αύριο - Τελευτα...

14/10/17

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, καθώς προηγήθηκε το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, οι Μανώλης Τζανακάκης και Χρήστος Μπούρμπος, που αντικαταστάθηκαν προληπτικά στον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, έκαναν θεραπεία, οι Πασχάλης Κάσσος, Κενάν Μπαργκάν και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, ενώ οι Αντώνης Καπνίδης και Δημήτρης Ανάκογλου συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Στον αντίποδα, ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Βαλεριάνος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ανέβασε σήμερα ρυθμό και έκανε κομμάτια της προπόνησης.    

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok