Δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη - Τελευταία Νέα -...

28/02/18

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Έχουμε μπει πλέον στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βαδίζει προς την εκπλήρωση του στόχου της. Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του ΑΡΗ στη φυσική του θέση και έχουμε όλοι τη βεβαιότητα πως θα επιτευχθεί αυτό σύντομα.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ξέρει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια, τις… αντιξοότητες και τους… αστάθμητους παράγοντες. Γιατί και οι… τυφλοί βλέπουν ότι υπάρχουν συμφέροντα, που ακόμη και σήμερα προσπαθούν να μας βάλουν “τρικλοποδιές”. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη όμως.

Σύντομα θα ξεκινήσουμε την προεργασία μας για τον ΑΡΗ της Superleague. Απομένουν άλλοι 14 αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και περίπου 3 μήνες για να τελειώσουν τα χρόνια της υπομονής. Από τα 14 παιχνίδια τα 6 είναι στην έδρα μας.

Είναι αναγκαίο μαζί με την ομάδα μας και το Κλεάνθης Βικελίδης να στείλει τα δικά του… μηνύματα. Κατανοώ πλήρως τους λόγους που τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Όμως, ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Είναι η ώρα που πρέπει να επιστρέψετε μαζικά στο σπίτι μας και στο πλευρό της ομάδας μας.

Αφενός, γιατί η προσπάθεια που κάνει αξίζει μεγαλύτερης συμπαράστασής και αφετέρου, επειδή όπως προείπα, τώρα είναι η ώρα, που το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει… μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει αυτών που θα συμβούν στο προσεχές μέλλον.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στα Τρίκαλα, καλώ τον κόσμο να γυρίσει μαζικά στο σπίτι μας και να γεμίσει το γήπεδο. Έφτασε η στιγμή να υπενθυμίσουμε σε όλους, με το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, ότι ο ΑΡΗΣ επιστρέφει για να ξαναπάρει τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρεις μήνες απέμειναν. Όλοι στο γήπεδο…»

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok