Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό - Τ...

17/05/18

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/05, 17:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3
  • 15 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9
  • 30 ευρώ στα VIP

Στην τιμή του εισιτηρίου (σε όλες τις θύρες) συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό t-shirt.

H διάθεση των εισιτηρίων μαζί με τα t-shirts ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00, Σάββατο 10:00-15:00), ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια μαζί με τα t-shirts θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique, από τις 10:00.

Επίσης την Κυριακή θα λειτουργήσουν μόνο δύο εκδοτήρια, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:00 (στα εκδοτήρια ο αριθμός των t-shirts θα είναι περιορισμένος).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται από την ARIS F.C. Boutique το αναμνηστικό t-shirt στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Στην ίδια τιμή θα είναι και τα παιδικά t-shirts.

Λειτουργούν πιλοτικά τα τουρνικέ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα λειτουργήσουν πιλοτικά για πρώτη φορά τα τουρνικέ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να φροντίσει για την έγκαιρη εξασφάλιση του εισιτηρίου και της προσέλευσής του στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει τον παγκόσμιο οργανισμό «Make A Wish»

Μετά από σχετική απόφαση της Football League για μετονομασία της 33ης αγωνιστικής σε «Make A Wish» («Κάνε μια ευχή»), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο οργανισμό, στην προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.  

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της πρωτοβουλίας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παραχωρηθεί συμβολικά η Θύρα 6 του Κλεάνθης Βικελίδης. Η τιμή του εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη θύρα είναι 5 ευρώ (στην τιμή του συγκεκριμένου εισιτηρίου δεν συμπεριλαμβάνεται το αναμνηστικό t-shirt) και τα έσοδα θα διατεθούν για το συγκεκριμένο σκοπό.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok