Ανακοίνωση για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ - Αν...

20/07/18

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, που θα καλύψουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ότι θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις (με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται) για την έκδοση κάρτας διαπίστευσης ως και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω των ΜΜΕ, που εργάζονται, λόγω του ότι οι θέσεις όλων θα είναι συγκεκριμένες και προκαθορισμένες.

Κάθε αναγνωρισμένο (βάση νομοθεσίας) ΜΜΕ (εφημερίδα, ραδιόφωνο, TV, σάιτ) μπορεί να διαπιστεύσει ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ., δεν είναι απαραίτητο να εκδώσουν κάρτα διαπίστευσης, αλλά προκειμένου να διασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία πρέπει να αποστείλουν ανάλογο αίτημα με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται.

Διευκρινίζεται ότι για τα μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ. θέση εργασίας στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης θα έχουν μόνο όσοι παράγουν δημοσιογραφικό έργο.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στο e-mail ή στο fax 2310 309035.

ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

* Για τους φωτογράφους ισχύει η ίδια διαδικασία για την έκδοση αντίστοιχης κάρτας διαπίστευσης.

* Στα φιλικά με την Α.Ε.Κ. (25/07) και τη Λάρισα (09/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης ισχύουν οι διαπιστεύσεις της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου για όσους συναδέλφους δεν είναι των μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ.

Για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που θέλουν να καλύψουν δημοσιογραφικά αυτά τα δύο φιλικά -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ- θα ισχύσει η λίστα εισόδου. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσταλεί το ανάλογο αίτημα με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

More information Ok