Χορηγική συμφωνία με τον «Όμιλο Μαυρογένη» - ...

02/11/18

Ο Όμιλος Μαυρογένη, στο πλαίσιο της εκτενούς χορηγικής του δράσης, στηρίζει έμπρακτα την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην επιστροφή της στη «μεγάλη κατηγορία» και πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

O Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών GREE καιεπίσημος διανομέας των κλιματιστικών MITSUBISHI ELECTRIC.

Ταυτόχρονα, υλοποιώντας το όραμά του για διείσδυση στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσει με ταχύτατους ρυθμούς το καινοτόμο και δυναμικό brand τεχνολογίας fluo, που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και ανταγωνίζεται ισότιμα τις μεγάλες πολυεθνικές μάρκες.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok