ΠΑΕ ΑΡΗΣ και «ΛΑΜΨΗ» ξανά μαζί - Ανακοινώσεις...

14/02/19

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από γκολ, νίκες, ήττες και 90 λεπτά έντονων συγκινήσεων, που μας χαρίζει κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο...

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ως ένας μεγάλος Σύλλογος και οργανισμός, με αδιάκοπο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο…), υποστηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία της Super League να αφιερώσει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο έργο των Συλλόγων «ΦΛΟΓΑ», «ΠΙΣΤΗ» και «ΛΑΜΨΗ» για τη στήριξη των παιδιών που νοσούν από κακοήθες νόσημα.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα φέρει στη φανέλα της (δεξί μανίκι) την ερχόμενη Κυριακή και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το λογότυπο της «ΛΑΜΨΗΣ», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αναδείξει και να ενισχύσει το μεγάλο κοινωνικό έργο του ιδρύματος.

Εξάλλου με τη «ΛΑΜΨΗ» μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί, αφού η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στήριξε εμπράκτως το έργο της και το 2007 (προβλήθηκε στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας), που αποδείχθηκε, μάλιστα, μια πολύ καλή χρονιά -και- για το Σύλλογό μας.

Ενώνουμε κι εμείς τη «φωνή» μας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις δυνατότητες κοινωνικής και οικονομικής προσφοράς απ’ όλους εμάς για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα προς τα παιδιά και τους γονείς τους.

Δημήτρης Σανδάλης: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ»

Ο πρόεδρος της «ΛΑΜΨΗΣ», Δημήτρης Σανδάλης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, τόνισε τα εξής:

«Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας. Είναι μια μέρα να γυρίσουμε το βλέμμα μας σε αυτούς τους μικρούς ήρωες, που δίνουν δύσκολη “μάχη” με τον καρκίνο, αλλά και στους γονείς τους, που στέκονται με αξιοπρέπεια πλάι τους.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στο παιδί με καρκίνο. Με αυτήν την κίνηση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναδεικνύει το ωραιότερο κομμάτι του αθλητισμού, αυτό που παράγει πολιτισμό και αγκαλιάζει τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον κ. Καρυπίδη για τη γενναιόδωρη κίνησή τους να προβάλουν το έργο του Συλλόγου μας με την τοποθέτηση του λογότυπου στη φανέλα της ομάδας».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok