"Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ιστορίας του...

05/03/19

Μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2021, ο Γιώργος Δεληζήσης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΑΡΗ για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Στον ΑΡΗ ζω τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και πιστεύω ότι τα καλύτερα για εμένα και την ομάδα είναι μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου που γράφεται από φέτος και αισιοδοξώ ότι τα χρόνια που έρχονται θα φέρουν επιτυχίες και διακρίσεις για τον ΑΡΗ

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει από την πρώτη στιγμή και του υπόσχομαι ότι δεν θα τον διαψεύσω. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον ΑΡΗ, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή.

Θέλω, κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κ. Παντελίδη για την εμπιστοσύνη του καθώς και τον κ. Διαμαντόπουλο που συνέβαλε ώστε όλα να πάνε καλά. Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε ομάδα και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok