Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

24/07/19

Καθώς πλησιάζει η στιγμή του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους προς την ομάδα μας.

Είναι βέβαιο ότι αύριο το βράδυ θα αναγκάσουμε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί και πάλι στο μεγαλείο του ΑΡΗ.

Νιώθουμε, ακόμη, την ανάγκη να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγνώμη για την ταλαιπωρία, στην οποία υποβληθήκατε οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, κατά τη διαδικασία της παραλαβής.

Οι νέες κάρτες και οι νέοι αναγνώστες λειτουργούν ανέπαφα (RFID) με σκοπό τη γρηγορότερη είσοδό σας στο γήπεδο.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, όμως, όλοι σας αυτό το καλοκαίρι συντελούνται ριζικές αλλαγές στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκοπό να εκσυγχρονιστεί και να γίνει πιο λειτουργικό για όλους τη νέα σεζόν.

Με δεδομένη και την ασφυκτική πίεση του χρόνου -ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι αύριο- ήταν πρακτικά δύσκολο να μην υπάρξουν και κάποιες δυσλειτουργίες. Τις εντοπίσαμε, όμως και θα τις διορθώσουμε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους αύριο στο ανακαινισμένο Κλεάνθης Βικελίδης για να γιορτάσουμε την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στο Europa League. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok