Η BETSHOP ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακ...

25/07/19

Με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης πατάει φέτος και χορτάρι η BETSHOP, αφού ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας θα την συνοδεύσει στους στόχους και στην πορεία της, η οποία διαφαίνεται συναρπαστική.

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν οι πρώτες δηλώσεις της συνεργασίας, που περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, οι οποίες υπόσχονται μοναδικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό.

«Ο ΑΡΗΣ είναι αποφασισμένος να παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στο φετινό πρωτάθλημα και έχει πολλά να μοιραστεί με τη Θεσσαλονίκη, ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ευχαριστούμε τη B2B GAMING SERVICES για την εμπιστοσύνη της. Θα φορέσουμε με υπερηφάνεια τη BETSHOP στη φανέλα. Είστε η λίγκα του πρωταθλητή!», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, αναγγέλλοντας επίσημα τον ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας, η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr, δήλωσε:

«Μας ένωσε ο παλμός του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης που χτυπάει δυνατά στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Η BETSHOP στοιχίζεται με τον αθλητισμό, με την προσπάθεια, με την αισιοδοξία για τη νίκη, με τον πρωταθλητισμό. Με τη χορηγία μας θέλουμε να στηρίξουμε το Σύλλογο στη νέα εποχή, να τον υποδεχτούμε στη λίγκα του πρωταθλητή! Και να τον συνοδέψουμε στους στόχους και στην πορεία του στη μεγάλη κατηγορία και στην Ευρώπη. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε το καλό παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ έχει πολλά να δώσει και ο κόσμος θα τα αγκαλιάσει».

More information Ok