O Daniel Mancini στον ΑΡΗ! - Ανακοινώσεις - N...

28/08/19

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Daniel Mancini από τη γαλλική FC Girondins de Bordeaux.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στις 11/11/1996 στην περιοχή της Cordoba στην Αργεντινή, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

«Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες στον ΑΡΗ»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Daniel Mancini, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήξερα αρκετά πράγματα για τον ΑΡΗ από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εμένα. Μιλούσα με τον Τόνσο, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Αργεντινή και μου είπε τα καλύτερα. Μίλησα, επίσης και με άλλους συμπατριώτες μου, που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μου είπαν όλοι τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ.

Το τελευταίο διάστημα, φυσικά, έμαθα περισσότερα, οπότε γνωρίζω που έρχομαι και δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον.

Μου αρέσει, επίσης, που ο ΑΡΗΣ έχει φανατικούς φιλάθλους. Αυτό είναι κάτι που με παθιάζει και θα με βοηθήσει να είμαι ακόμη καλύτερος.

Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες στον ΑΡΗ και θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Οι στόχοι μου είναι να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, μέσω του ΑΡΗ και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να τερματίσουμε πιο ψηλά από πέρυσι.

Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ότι θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα φέτος».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok