Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ...

19/06/20

Με βάση τη σχετική ενημέρωση που υπήρξε από τη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου και εφόσον δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει νέα –διευκρινιστική- ανακοίνωση), το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τα εξής:

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (24/06) ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ., λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, θα υπάρχει ονομαστική λίστα, σε περιορισμένο αριθμό και με αυστηρά κριτήρια (ΕΝΑΣ δημοσιογράφος και ΕΝΑΣ τεχνικός ραδιοφώνου από κάθε ΜΜΕ).

Οι κάρτες των Ενώσεων (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. & Π.Σ.Α.Τ.), καθώς και οι μόνιμες διαπιστεύσεις, που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν θα ΙΣΧΥΟΥΝ, λόγω των όσων προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το ίδιο ισχύει και για τους φωτογράφους, όπου τα πρακτορεία έχουν δικαίωμα να διαπιστεύσουν ονομαστικά έως ΔΥΟ φωτογράφους.

Τα σχετικά αιτήματα θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τη Δευτέρα (22/06), στις 17:00, ηλεκτρονικά στο (μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα).

Η λίστα με τα ονόματα -τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων- θα βρίσκεται την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του Κλεάνθης Βικελίδης (είσοδος VIP, επί της οδού Αλκμήνης), όπου θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή στον κάθε ένα ξεχωριστά με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει επίσης ότι μετά τη λήξη του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη (τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η μεικτή ζώνη –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- θα παραμείνουν κλειστές), καθώς και περιμετρικά του Κλεάνθης Βικελίδης.

Θα πρέπει να επισημανθεί, τέλος, τόσο για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα δημοσιογραφικά θεωρεία (στην είσοδο θα υπάρχουν αντισηπτικά, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα κάθονται -με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας- ανά δύο καθίσματα) όσο και για τους φωτογράφους στον αγωνιστικό χώρο απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας, που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, ενώ η χρήση γαντιών μιας χρήσης συστήνεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok