Ο Ali Adem στον ΑΡΗ! - Ανακοινώσεις - News...

29/08/20

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ali Adem. Ο 20χρονος μέσος (ημερομηνία γέννησης: 01/06/2000), που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίζονταν στη Βαρντάρ Σκοπίων.

Ο Ali Adem θεωρείται μεγάλο ταλέντο και βρίσκονταν στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Άγγελος Χαριστέας τον έπεισε να υπογράψει στον ΑΡΗ.

«Ζω ένα τρελό όνειρο!»

Ο Ali Adem, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Το να έρθω στον ΑΡΗ είναι κάτι σαν ένα τρελό όνειρο. Ένας λόγος για να έρθω εδώ είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το ζήτημα με τον κορωνοϊό, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok