Με το Betshop.gr και φέτος στο πλευρό μας! - ...

10/09/20

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Betshop.gr για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Η δημοφιλής στοιχηματική ιστοσελίδα θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός τις προσπάθειές της για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη.

Τη συνέχιση της συνεργασίας χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, δηλώνοντας σχετικά:

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά βρίσκει εκ νέου τον ΑΡΗ σε τροχιά Ευρώπης και πιο δυνατό από ποτέ άλλοτε. Με το ΜΕΓΑΛΟ μας χορηγό, ενώνουμε για μια ακόμα χρονιά τις δυνάμεις μας και στοιχιζόμαστε σε κοινό βηματισμό προκρίσεων και νικών! Το Betshop.gr συνοδεύοντας το έμβλημά μας στις φανέλες των παικτών μας, συμπορεύεται μαζί μας στην ανοδική πορεία που χαράζουμε και γίνεται ταυτόχρονα συμπρωταγωνιστής στην κατάκτηση των μεγάλων μας στόχων».

Εκ μέρους της B2B Gaming Services, της πρωτοποριακής πλατφόρμας που αποτελεί το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του Betshop.gr, ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι:

«Μεγάλοι σύλλογοι είναι εκείνοι που κατορθώνουν να συνεχίζουν με αισιοδοξία παρά τις δυσκολίες. Οι δοκιμασίες μας δυναμώνουν και οι αντιξοότητες μας βελτιώνουν. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον Πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και μας χαροποιεί που θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις της νέας σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους του Προέδρου, Θόδωρου Καρυπίδη και όλης της οικογένειας του ΑΡΗ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok