Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

16/12/20

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε εμείς, γιατί προφανώς κάποιοι εξέλαβαν τη στάση μας τις τελευταίες μέρες ως αδυναμία (με το νου τους...)

Θα το πούμε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Και στη δική τους «γλώσσα». Από εδώ και πέρα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω. ΤΙΠΟΤΑ. Οι συμπολίτες μας ξεπέρασαν τις «κόκκινες γραμμές» και με χαρά να τους ενημερώσουμε ότι στο εξής θα μας βρίσκουν μπροστά τους…

Είναι προφανές ότι οι συμπολίτες μας βρίσκονται σε σύγχυση μετά την ήττα τους. Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι και πάλι ο ΑΡΗΣ τους έσπασε το αήττητο. Όπως και την προηγούμενη σεζόν. Δεν μπορούν να το χωνέψουν… 

Με απειλές και ανήθικες επιθέσεις σε βάρος του Μάριου Σιαμπάνη επιχειρούν να παραπλανήσουν τους οπαδούς τους και να δικαιολογήσουν τα λάθη τους και την ανεπάρκειά τους, ώστε να συγκρατήσουν την οργή τους.

Στην ίδια πόλη ζούμε, μη νομίζετε δεν τα βλέπουμε. Να σας πούμε κάτι; Τα ρούβλια σας, πια, δεν περνάνε. Πάρτε το χαμπάρι. Ξεχάστε αυτά που κάνατε και ξέρατε. Περάσανε ανεπιστρεπτί αυτές οι εποχές.

Επίσης, πείτε στα site και στα κανάλια που σας ανήκουν (όλη η Ελλάδα τα ξέρει πια...) ότι δεν τρώμε το… σανό που σερβίρετε. Η προπαγάνδα σας δεν πείθει πια ούτε τους οπαδούς της δική σας ομάδας (αλήθεια εκεί στο... «ανοικτό κανάλι» θα μας δείξετε κάποια στιγμή το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σας για τη διαιτησία του ντέρμπι; Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί σας). Ειδικά ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει καλά, πλέον.

Η πλάκα μαζί σας τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει το «σκληρό ροκ». Δεν σέβεστε τον ΑΡΗ; Θα τον φοβάστε από εδώ και πέρα.

Ξεχάστε τον ΑΡΗ που ξέρατε. Θα τα «λέμε» από εδώ και πέρα όπου θέλετε. Και να το συνηθίσετε. Γιατί από εδώ και πέρα το «έργο» έτσι θα πηγαίνει. Όχι μόνο δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς, αλλά θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δυσάρεστα για εσάς. Ετοιμαστείτε για «σκληρό ροκ», αφού έτσι θέλετε να «παίξουμε».

Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο ενωμένη από ποτέ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Υ.Γ.1: Για τα συμβόλαια που υπογράφουμε με τους παίκτες μας δεν δίνουμε λογαριασμό. Εμείς αποφασίζουμε. Θέλετε μήπως να μιλήσουμε για κάτι δικά σας συμβόλαια; Μήπως θέλετε να μιλήσουμε για προηγούμενες χρονιές;

Υ.Γ.2: Εισαγγελέας υπάρχει να παρέμβει για την διαρροή προσωπικών δεδομένων;

Υ.Γ.3: Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για το ύφος της ανακοίνωσης. Είμαστε αναγκασμένοι, όμως, να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο στον ανήθικο πόλεμο που δεχόμαστε. Μόνο έτσι θα μας καταλάβουν... 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok