Ανακοίνωση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΑΡΗΣ - Ανακοινώ...

12/02/21

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διατηρεί, διαχρονικά, καλές σχέσεις με όλα τα Μ.Μ.Ε. και επιδιώκει η συνεργασία της να είναι αγαστή, κατανοώντας ότι είναι αναγκαίο αυτό, για το συμφέρον, προπάντων, της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

Κινούμενη σε αυτά τα πλαίσια, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδέχεται πάντα την κριτική των Μ.Μ.Ε., όταν αυτή είναι καλόπιστη και γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας». Αποδεχόμαστε κάθε κριτική, ακόμη κι αν θεωρούμε ότι αδικεί την ομάδα μας, εφόσον δεν ξεφεύγει από τα όρια της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» και δεν μας προσβάλει. 

Όλα αυτά, γνωρίζοντας πολύ καλά τι συμβαίνει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και τι κρύβεται πίσω από τους «τίτλους». 

Εδώ και μήνες ακόμα και ο πιο αδαής φίλαθλος έχει καταλάβει ότι υπάρχει συγκεκριμένο Μ.Μ.Ε., που προφανώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι πια ο «φτωχός συγγενής» των παλαιότερων χρόνων. Ενοχλείται που ο ΑΡΗΣ επέστρεψε δυνατός και πρωταγωνιστεί.

Και προσπαθεί σε καθημερινή, σχεδόν, βάση, με ύποπτα, ύπουλα και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα μας. Μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, λοιπόν, δεν μπορούμε πια, να μείνουμε απαθείς. 

Στο sdna έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αντικειμενικής, δίκαιης και έντιμης δημοσιογραφίας απέναντι στον ΑΡΗ. Το συγκεκριμένο site απαξιώνει σκοπίμως και καθημερινά την πορεία της ομάδας μας και στοχοποιεί -σκοπίμως σε μόνιμη βάση- μέλη της οικογένειάς μας. 

Φυσικά και γνωρίζουμε τα κίνητρα του συγκεκριμένου site και πολύ περισσότερο του διευθυντή του, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Είναι χρόνια δημοσιογράφος ο «κύριος» Παπαθεοδώρου και… «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν καλά το παρελθόν του συγκεκριμένου «κυρίου». Τί σκοπούς εξυπηρετεί και ότι είναι πάντα «πρόθυμος» να εκτελεί τις εντολές των εργοδοτών του. 

Γνωρίζουν άπαντες στο χώρο του ποδοσφαίρου πως δεν έχει ηθικούς φραγμούς, αφού φροντίζει η αμοιβή του να είναι παχυλή, ώστε να… αξίζει τον κόπο. Αν είχε ηθικά διλήμματα, δεν θα άλλαζε «αφεντικά» σαν τα πουκάμισα, ώστε να «πουλάει» οπαδιλίκι αναλόγως με το «χρώμα» των Μ.Μ.Ε. που ενίοτε εκπροσωπεί. 

Ο Παπαθεοδώρου έχει στοχοποιήσει τον ΑΡΗ και τον κ. Καρυπίδη για λόγους που όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ αντιλαμβανόμαστε. Είναι τόσο προφανείς. Είναι ολοφάνερο ότι του χαλάμε το αφήγημα τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό. Δεν το αντέχει. Τα κίνητρα του είναι, επίσης, γνωστά. Όπως και οι «εντολείς» του. Τα δημοσιεύματα του σε βάρος του ΑΡΗ αναρίθμητα. Όπως και τα ψέματα. 

Καιρός, λοιπόν, να τον ενημερώσει κάποιος, ότι κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Εδώ και πολύ καιρό... Πως άλλωστε, να τον πάρει στα σοβαρά όταν παρουσίασε σε βίντεο τον πρόεδρο μας σε άλλη πτήση από αυτή που βρισκόταν (η ΕΣΗΕΑ θα επέμβει ποτέ;), μόνο και μόνο για να τον πλήξει και να δημιουργήσει εντυπώσεις προς χάριν των «αφεντικών» του.

Αλήθεια, όμως, θα μας μιλήσει ποτέ για τα «αφεντικά» του; Αλλά πως να μιλήσει, όταν όσοι εργοδότες συνεργάστηκαν μαζί του, τον έδιωχναν κακήν κακώς. Γιατί άραγε;

Αλήθεια, θα γράψει ποτέ στο «έγκριτο» site του για τα δρομολόγια των παικτών της ομάδας για την οποία τώρα κόπτεται ότι νοιάζεται; (γιατί ξέρει όλος ο κόσμος τις αληθινές του οπαδικές πεποιθήσεις και φυσικά δεν συνάδουν με τα χρώματα καμίας ομάδας της Θεσσαλονίκης).

Αν δεν θέλει να γράψει για τα δρομολόγια των παικτών της «δικής» του ομάδας, ας μας αποκαλύψει τα δικά του δρομολόγια Αθήνα–Θεσσαλονίκη. Στην προ covid εποχή. Για τα νυχτοπερπατήματά του και με ποιους διασκέδαζε τα βράδια πρώτο τραπέζι πίστα; Εμείς ξέρουμε... Όλη η Θεσσαλονίκη ξέρει… Του συνιστούμε, λοιπόν, να είναι πιο διακριτικός όταν ανοίξουν ξανά τα νυχτερινά μαγαζιά και ανέβει στη Θεσσαλονίκη. 

Επίσης, για εκείνο το περίφημο γκάλοπ θα μας γράψει ποτέ την αλήθεια; Δεν νομίζουμε… Αν τυχόν, βρει ποτέ το θάρρος και την τόλμη για να γράψει κάτι από όλα τα παραπάνω, να το γράψει επωνύμως. Όχι με… ψευδώνυμο, όπως είναι η προσφιλή του τακτική. Χρόνια τώρα σε όλα τα Μ.Μ.Ε. που εργάστηκε.

Μπορούμε να γράψουμε κι άλλες αλήθειες για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Δεν έχει νόημα όμως. Γιατί δεν θα τις αντέξει (θα το κάνουμε προσεχώς εφόσον χρειαστεί, πάντως). 

Σημασία έχει να καταλάβει επιτέλους, ο τύπος αυτός, ότι η οικογένεια του ΑΡΗ, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο, δεν ασχολείται με κατακάθια της δημοσιογραφίας (δανεισμένος ο όρος από δικό του άρθρο για τον ΑΡΗ). Κανείς δεν μπορεί ούτε να μας εκφοβίσει, ούτε να μας εκβιάσει.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβει, όμως, είναι ότι η οικογένεια του ΑΡΗ είναι περισσότερο συσπειρωμένη από ΠΟΤΕ, απέναντι σε «δημοσιογράφους» σαν αυτόν και site σαν το δικό του. Δεν μας αγγίζουν τα ψεύδη του, ούτε μας πιάνει η λάσπη του. 

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο «κύριος» Παπαθεοδώρου θα συνεχίσει την «εργολαβία» που ανέλαβε κατά του ΑΡΗ. Του δίνουμε όμως την εξής υπόσχεση: Όσο αυτός θα συνεχίζει να σπιλώνει στελέχη της οικογένειας του ΑΡΗ, εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε ο εφιάλτης του. Θα μας βλέπει κάθε βράδυ στα όνειρά του… 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok