Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσ...

 

 

18/05/21

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού του έργου, προχωρά σε μια σημαντική σύναψη συνεργασίας, με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η βελτίωση και η προώθηση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου θα συνδιοργανώνονται ημερίδες, διαλέξεις και εξειδικευμένα σεμινάρια, απευθυνόμενα, σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου, των σπορ.

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ αποτελεί η προσφορά υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, καθώς η πραγματική μόρφωση και η σωστή επαγγελματική κατάρτιση σε κάθε εποχή ήταν το μέσο που εξασφάλιζε –περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εφόδιο– σταθερή εργασία, επαγγελματική καταξίωση, κοινωνική αναγνώριση και ποιότητα ζωής.

Ο Αθλητισμός εξελίσσεται... Εσύ θα ακολουθήσεις; 

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok