Οι διαπιστεύσεις του αγώνα με την Astana FC -...

23/07/21

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι για την έκδοση διαπίστευσης στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (29/07) με την Astana FC στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League, τα αιτήματα θα γίνονται αποδεκτά μέχρι την Τρίτη (27/07), στις 17:00, ηλεκτρονικά στο (μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα).

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί ο αριθμός θα είναι περιορισμένος και με αυστηρά κριτήρια (ΕΝΑΣ δημοσιογράφος και ΕΝΑΣ τεχνικός ραδιοφώνου από κάθε ΜΜΕ, ενώ οι κάρτες των Ενώσεων -Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. & Π.Σ.Α.Τ.- ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ για τον συγκεκριμένο αγώνα).

Για τους φωτογράφους τα πρακτορεία έχουν δικαίωμα να διαπιστεύσουν ονομαστικά έως ΔΥΟ άτομα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, όλοι οι παραπάνω οφείλουν να πληρούν το βασικό κριτήριο που είναι ο εμβολιασμός ή προηγούμενη νόσηση από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο (απαραίτητη είναι η προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού κατά την είσοδό τους στο γήπεδο).

Σε περίπτωση που το εμβολιασμένο ή έχει νοσήσει προσωπικό του κάθε Μέσου δεν επαρκεί (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) για την κάλυψη των απαιτούμενων θέσεων τότε, ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, όσοι θα καλύψουν τον συγκεκριμένο αγώνα και δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου (μοριακό τεστ που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών).  

Υποχρεωτική –σύμφωνα πάντα με την ΚΥΑ- είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τόσο στα δημοσιογραφικά θεωρεία όσο και πέριξ του αγωνιστικού χώρου (φωτογράφοι) και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση τόσο για τη διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων και τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο όσο και για άλλα διαδικαστικά θέματα, όπως συνεντεύξεις Τύπου, προπονήσεις κ.λ.π.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok