Ανανέωσε η Δήμητρα Προξένου - Ανακοινώσεις - ...

29/09/21

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Δήμητρα Προξένου.

Η νεαρή αθλήτρια (γεννήθηκε στις 27/08/2001 στη Θεσσαλονίκη), που έχει αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νεανίδων, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Η Προξένου, που αγωνίζεται στην άμυνα, ήταν στον ΑΡΗ και την προηγούμενη σεζόν με υποσχετική από τους «Λέοντες» Θεσσαλονίκης.

«Νιώθω τυχερή που θα συνεχίζω να φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ για έναν ακόμη χρόνο. Αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο και θέλω να δείξω τις δυνατότητές μου στην πρώτη κατηγορία, βοηθώντας όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα. Μπορεί να υπάρχει μικρός μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα μας, αλλά το επίπεδο είναι πολύ καλό και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε η Δήμητρα Προξένου.

* Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΑΡΗ ευχαριστεί το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ για τη διενέργεια του προαγωνιστικού ιατρικού ελέγχου των αθλητριών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok