Συνεργασία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την κάρτα υγείας E...

24/02/22

Σε μια εποχή πανδημίας, που όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό πράγμα είναι η Υγεία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προχώρησε σε συνεργασία με την κάρτα υγείας EY Club και θέλοντας να «επιβραβεύσει» τους φιλάθλους της που έχουν εισιτήριο διαρκείας τους χορηγεί εντελώς δωρεάν την ατομική κάρτα υγείας ARIS EY CLUB.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους, τους μη έχοντες εισιτήριο διαρκείας, αλλά και για τις οικογένειες όλων, επιχορηγεί ένα μέρος του κόστους της κάρτας υγείας και τους δίνει την δυνατότητα να την αποκτήσουν με ειδική προνομιακή τιμή.

Οι φίλαθλοι κάτοχοι της κάρτας υγείας ARIS EY CLUB θα έχουν πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων Ιδιωτών Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης θεραπείας και της αποκατάστασης με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις και λίστες αναμονής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα πλεονεκτήματα που μπορούν να έχουν:

  • Δωρεάν κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο και Χειρουργό για επείγοντα περιστατικά σε συνεργαζόμενες κλινικές, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Έκπτωση και προνομιακές τιμές σε ιατρικές επισκέψεις σε ιδιώτες ιατρούς, σε τακτικά ιατρεία για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων και των οδοντιατρικών αλλά και σε χειρουργεία.
  • Έκπτωση έως 60% σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις αιματολογικές και απεικονιστικές.
  • Δωρεάν check up, όπως ένας βασικός αιματολογικός έλεγχος, σε συνεργαζόμενες κλινικές και διαγνωστικά κέντρα.
  • Δωρεάν Μεταφορά με ασθενοφόρο (σε περίπτωση νοσηλείας) σε ιδιωτική κλινική.
  • Προσιτές τιμές σε κατ’ οίκον ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και άλλα πολλά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της κάρτας υγείας ARIS EY CLUB επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και στο https://aris.eyclub.gr/

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok