Υποτροφία Σπουδών στη μνήμη του Άλκη Καμπανού...

14/03/22

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσφέρουν μία υποτροφία πλήρους φοίτησης στη μνήμη του άτυχου φίλου της ομάδας Άλκη Καμπανού.

Η υποτροφία «ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ» θα δοθεί σε φίλαθλο του ΑΡΗ, απόφοιτο Λυκείου, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις σπουδές του με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα στις ειδικότητες της Σχολής Υγείας & Αθλητισμού και σε 90 ακόμα σύγχρονες ειδικότητες.

Η υποτροφία παρέχεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με στόχο την κοινωνική προσφορά, την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προσφέρει στον/ην νεαρό-ή υπότροφο ευκαιρία πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης στους κόλπους της ομάδας.

Είναι χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη και η προσφορά της υποτροφίας «ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ» σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αποτελεί μία πρώτη ενέργεια από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Εκπαιδευτικούς Σύμβουλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τηλ. 2310 336318, iekdelta360.gr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok